Wednesday, February 11, 2015

Sevdam Alabora 1. Bölüm - Sevdam alabaro 1.Bölüm HD 10/02/2015

Bundan 22 yıl önce, Ege'nin kudretli beylerinden Ali Hikmet Başat'ın kızı Hülya, zorla evlendirilmek istendiği Hakan Korkut'u düğün gecesi bırakıp, seyis Erdem ile kaçmıştır. Aşıklar bir yıl gizlenmiş ancak Hülya anne olduktan hemen sonra Ali Hikmet Bey ve adamları tarafından yakalanmıştır. Erdem vurulmuş, bindikleri kayık alabora olmuştur... 
Olaylı günde tek vurulan Erdem değildir, ailenin gözbebeği, Ali Hikmet Bey'in biricik oğlu Ahmet de bir kaza kurşunu ile hayatını kaybetmiştir.

Sevdam Alabora 1. Bölüm - Sevdam alabaro 1.Bölüm HD 10/02/2015 by Youpedia

BEBEK KURTULUYOR
Hülya'nın sulara gömülen bebeği ise Ali Hikmet Bey'in emektarı Zülfikar tarafından kurtarılmış ve gizlice eve götürülmüştür. Zülfikar'ın yeni doğum yapan karısı bebek ile ilgilenmiş ancak fırtınalı gecede çıkan yangında hem Gülsüm hem de Gülsüm'ün bebeği ölmüştür. Zülfikar ise Hülya'nın bebeğiyle baş başa kalmış, tüm köy halkına onun yangından kurtulan kendi bebeği 'Zeynep' olduğunu söylemiştir. 
Babası tarafından çiftliğe kapatılan Hülya, bir Arap ile gizlice evlendirilmiş ve bir daha da kimse ondan haber alamamıştır. 
Ali Hikmet ise oğlu Ahmet'i yanlışlıkla öldüren kız kardeşinin kocası İsmail'i öldürterek intikamını almış ardından da gizli ilişki yaşadığı Sevinç'in yanına İzmir'e gitmiş ve böylece bir devir kapanmıştır.
tags: sevdam alabora,sevdam alabora dizi,sevdam alabora dizisi,sevdam alabora dizi izle,sevdam alabora 1,sevdam alabora 1.bölüm,sevdam alabora 1.bölüm tek parça,sevdam alabora yeni bölüm,sevdam alabora yeni bölüm tek parça,sevdam alabora yeni bölümler,sevdam alabora yeni dizi,sevdam alabora dizi izle hd,sevdam alabora dizi konusu,sevdam alabora dizi oyuncuları,sevdam alabora dizisi konu,sevdam alabora dizisi oyuncuları,sevdam alabora ne zaman,sevdam alabora tek parça,sevdam alabora tek parça izle,sevdam alabora tek parça hd,sevdam alabora tek parça hd izle,sevdam alabora dizisi tek parça,sevdam alabora dizisi tek parça hd,sevdam alabora dizi fragmanı,sevdam alabora fragman,sevdam alabora 2.bölüm fragman,sevdam alabora yeni fragman,sevdam alabora full izle,sevdam alabora dizisi full,sevdam alabora tanıtım,sevdam alabora tanitim,sevdam alabora youtube,sevdam alabora dizi izle youtube,sevdam alabora ne zaman,sevdam alabora nerede çekiliyor,sevdam alabora video,sevdam alabora videoları,sevdam alabora dizisi video,sevdam alabora dizisi video,sevdam alabora dizi videosu,sevdam alabora izle dailymotion,sevdam alabora dizi kadrosu,sevdam alabora dün gece,sevdam alabora dizi konu,sevdam alabora dizi kıyafetleri,sevdam alabora dizi müziği,sevdam alabora dizi müziği mp3,sevdam alabora dizi müziği indir,sevdam alabora jenerik müziği,sevdam alabora dizi klibi,sevdam alabora atv,sevdam alabora oyuncu isimleri,sevdam alabora dizi yorum,sevdam alabora dizi senaryo,sevdam alabora dizi senaryosu,sevdam alabora dizi yorumlar,sevdam alabora dizi yapımcı,sevdam alabora 2.bölüm,sevdam alabora 3.bölüm,sevdam alabora 4.bölüm,sevdam alabora 2.bölüm tek parça,sevdam alabora 2.bölüm tek parça hd

No comments:

Post a Comment